CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 24 april 2008

Bli din egen coach

Vissa människor har förmågan att kunna leva i nuet och njuta av det som stunden erbjuder. Andra inte. Men poängen med detta inlägg är att det enbart är upp till dig!


Vi alla vill ju kunna njuta av livet, till 110 %, men är vi inte närvarande i nuet så lyckas vi ändå inte nå ända upp! Det är allt mer vanligt att man står med ena foten i det förflutna och med den andra foten i framtiden. Varför? Jo, jag tror att det är slags försäkring. Man vågar inte leva fullt ut, utan det är tryggare att tänka framåt och bakåt i tiden istället för att leva i nuet och satsa allt!

Vi har alltid något som vi längtar till. Om det så rör sig om den lediga dagen om en vecka, sommarlovet om några månader eller studenten om några år. Så istället för att njuta av den vackra vardagen, så som fågelkvittret, de vänliga människorna eller den fantastiska maten, så längtar vi!

Det är dags att börja leva medvetet. När du står i kassan på Ica, böj upp och ner på dina hälar för att bli medveten hur fantastiskt tacksam du kan vara för att du har ben att stå på. Eller varför inte bara stanna upp mitt i allt och andas ett extra andetag innan du rusar vidare? Utnyttja de små tillfällena. Snart kommer du uppleva hur rikt ditt liv kan bli.

Det är bara du som kan ta kontrollen över ditt egna liv!


1 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte fint skrivet, man blir glad.